menu

Hotel Jacobs

Ideaal gelegen om Brugge te ontdekken.

U wordt zeer hartelijk ontvangen in het Hotel Jacobs Brugge, een charmant driesterrenhotel, ideaal gelegen om Brugge te verkennen, een van de meest pittoreske stadjes van België. De stad staat op de werelderfgoedlijst van Unesco en biedt een combinatie van middeleeuwse architectuur en kanalen waardoor het de naam van "Venetië van het Noorden" heeft verdient.

Locatie

het Jacobs Hotel Brugge is gevestigd in een van de typische panden met trappenhuizengevel, die Brugge de sprookjesachtige sfeer geven en ligt in de buurt van de Langerei, een van de pittoreske kanalen waar vroeger de goederen door werden vervoerd van de middeleeuwse textielindustrie. Neem een kijkje in het Kantcentrum, het folklore-musem en de kerken St. Gillis en St. Anna in de omgeving of wandel naar de klokkentoren en de beroemde Grote Markt.

Diensten

Kamers voor niet-rokers, bar/lounge (selectie van Belgische bieren en likeur), lobby met 60-inch flatscreen TV, thuisbioscoop (DVD's beschikbaar) en bibliotheek, gratis Wi-Fi in de kamers en openbare ruimten, lift, receptie. Huisdieren niet toegestaan.

Parking

Brugge is een stad op mensenmaat. Gemotoriseerd verkeer in de historische binnenstad wordt ontraden en bovengronds parkeren is in tijd beperkt (max. 4 uur in een ‘blauwe zone’ en 2 uur in de ‘zone betalend parkeren’). In de betalende zones geldt het betalend parkeren elke dag, ook op zon- en feestdagen. Vanaf 16/2/2017 geldt in de volledige binnenstad betaald parkeren, van 9.00u tot 20.00u. Bovengronds parkeren is bovendien een stuk duurder dan je auto te stallen in één van de ondergrondse parkings. 

De meest voordelige en grootste parking vind je aan het station (kant centrum). Je betaalt er € 3,50 per dag, gratis bustransfer met De Lijn naar het stadscentrum heen en terug inbegrepen voor 4 passagiers. Tussen het station en het centrum rijdt elke vijf minuten een bus van De Lijn.

De randparkings en Park&Ride-terreinen liggen net buiten het centrum. Hier kun je gratis en voor langere duur parkeren. Je kunt het centrum te voet of met de bus bereiken.

Internet

Gratis hoge snelheid Wi-Fi internettoegang in alle kamers en openbare ruimtes