HomeFaciliteiten

Faciliteiten

Faciliteiten

Kamers voor niet-rokers, bar/lounge (selectie van Belgische bieren en likeur), lobby met 60-inch flatscreen TV, thuisbioscoop (DVD's beschikbaar) en bibliotheek, lift, receptie. Huisdieren niet toegestaan.


Gratis hoge snelheid Wi-Fi internettoegang in alle kamers en openbare ruimtes.

Parking

Brugge is een stad op mensenmaat. Gemotoriseerd verkeer in de historische binnenstad wordt ontraden en bovengronds parkeren is in tijd beperkt (max. 4 uur in een ‘blauwe zone’ en 2 uur in de ‘zone betalend parkeren’). 

In de betalende zones geldt het betalend parkeren elke dag, ook op zon- en feestdagen. Vanaf 16/2/2017 geldt in de volledige binnenstad betaald parkeren, van 9.00u tot 20.00u. Bovengronds parkeren is bovendien een stuk duurder dan je auto te stallen in één van de ondergrondse parkings. 

Stadsparking

De meest voordelige en grootste parking vind je aan het station (kant centrum). Je betaalt er € 3,50 per dag, gratis bustransfer met De Lijn naar het stadscentrum heen en terug inbegrepen voor 4 passagiers. Tussen het station en het centrum rijdt elke vijf minuten een bus van De Lijn.

De randparkings en Park&Ride-terreinen liggen net buiten het centrum. Hier kun je gratis en voor langere duur parkeren. Je kunt het centrum te voet of met de bus bereiken.